Despre noi

Breakfast Food Production

Este o companie specializată în producția de cereale pentru micul dejun și ingrediente pentru industria alimentară. Sediu social și punct de lucru se află în Comuna Herasti, Strada Principala nr 21, Judetul Giurgiu. Compania deține două unități de producție moderne construite în anul 2008, cu o suprafață totală de peste 2000 mp, care includ birouri, vestiare pentru bărbați și femei, grupuri sanitare, dusuri, sală de mese, depozite pentru materie primă, produs finit și ambalaje, precum și sectoare de producție, inclusiv o sală de morarit, o sală de expandare, o sală de extrudare, o sală de glazurare și coacere și o sală de ambalare, toate integrate într-un flux tehnologic bine stabilit. Fabrica este situată pe două terenuri cu o suprafață totală de peste 20.000 mp și este dotată cu utilitățile necesare, inclusiv curent trifazic, apă curentă și paza 24/7. Compania are implementate și certificate norme de siguranță alimentară în conformitate cu cele mai recente cerințe din domeniu.

8 ANI

8 ANI

Experiență

2015

Societatea a fost înființată în anul 2015, an în care am început să producem cereale pentru micul dejun delicioase, precum fulgi de porumb, inele cu miere, biluțe și scoici cu cacao, productie de granule vegetale instant de mazare, fasole, naut, linte etc + crutoane, pesmet, panko care au devenit rapid preferatele consumatorilor noștri. În același timp, am dezvoltat și o linie de produse din texturat de soia, inclusiv snițele, granule și cuburi, care au fost foarte apreciate de cei care își doresc alternative vegetariene sau vegane în alimentația lor. 

2016

Am început să dezvoltăm parteneriate solide cu clienți din străinătate și am efectuat primele noastre livrări în afara României. Această expansiune ne-a permis să aducem gustul și calitatea produselor noastre în mai multe țări din Europa și Africa de Nord, printre care se numără Grecia, Cipru, Bulgaria, Turcia, Maroc, Malta și multe altele

2021

Am făcut un pas important în dezvoltarea noastră, după aproape un an de cercetare și teste am început să producem CEREALE CU CONȚINUT RIDICAT DE PROTEINE. Produsele noastre noi au fost bine primite de clienții noștri, iar în scurt timp am reușit să câștigăm parteneri importanți din Marea Britanie, Franța, Noua Zeelandă și România. Suntem mândri să facem parte din viața de zi cu zi a oamenilor din aceste țări, oferindu-le produse de înaltă calitate și sănătoase. Așadar, ne bucurăm să colaborăm cu parteneri importanți din întreaga lume și să aducem cerealele noastre cu conținut ridicat de proteine ​​în casele și viața oamenilor din întreaga lume.

2023

Suntem mândri să anunțăm că energia consumată în unitatea noastră de producție este 90% verde si 10% de la distribuitor. Societatea noastră a obținut un proiect important de Fonduri Europene Nerambursabile și a devenit independentă energetic prin construirea și punerea în funcțiune a unui parc fotovoltaic cu o putere impresionantă de 400 kW. Suntem recunoscători pentru sprijinul și încrederea acordată de către partenerii noștri, clienții și comunitatea în general, și suntem încântați să împărtășim această realizare cu toți cei care se alătură eforturilor noastre de a proteja mediul și de a promova un stil de viață sănătos și sustenabil.

Gama de produse

Companie include cereale cu conținut ridicat de proteine pentru micul dejun (inelușe glazurate cu miere, biluțe glazurate cu cacao, etc.), cereale clasice pentru micul dejun (inelușe glazurate cu miere, biluțe glazurate cu cacao și scoici glazurate cu cacao, etc.), fulgi de porumb (cu sau fără zahăr, glazurați cu miere, cacao, etc.), ingrediente pentru industria alimentară (granule vegetale instant din mazăre, fasole, năut, linte, etc.), texturat proteic vegetal din soia (felii, cuburi, granule) și crutoane, pesmet, crispy bread etc.

Compania livrează

Produsele prin trei canale de distribuție: export/livrări intracomunitare către parteneri din Grecia, Cipru, Turcia, Bulgaria, Franța, UK, Noua Zeelandă, Maroc, Malta, etc., livrare către procesatorii interni de ingrediente pentru industria alimentară (granule de mazăre și fasole instant, texturat proteic vegetal – granule, cuburi, felii și cereale pentru micul dejun) și vânzarea în rețelele internaționale de key accounts.

În ceea ce privește marketingul

Compania a participat ca expozant la târguri importante cu specific HoReCa și industrie alimentară în perioada 2017-2023, unde și-a prezentat gama de produse și a încheiat contracte cu distribuitori importanți. Exemple de targuri :

  • ANFAS Antalya perioada februarie 2017
  • Food Expo Athena in perioada martie 2017
  • Food Expo Athena in perioada martie 2018
  • Food Expo Athena in perioada martie 2019
  • Food Expo Athena in perioada martie 2023
  • Anuga Koln in perioada Octombrie 2023