HIGH PROTEIN BREAKFAST CEREALS

Specialiști în producția de cereale proteice

Breakfast Food Production

Este o companie specializată în producția de cereale pentru micul dejun și ingrediente pentru industria alimentară. Sediu social și punct de lucru se află în Comuna Herasti, Strada Principala nr 21, Judetul Giurgiu. Compania deține două unități de producție moderne construite în anul 2008, cu o suprafață totală de peste 2000 mp, care includ birouri, vestiare pentru bărbați și femei, grupuri sanitare, dusuri, sală de mese, depozite pentru materie primă, produs finit și ambalaje, precum și sectoare de producție, inclusiv o sală de morarit, o sală de expandare, o sală de extrudare, o sală de glazurare și coacere și o sală de ambalare, toate integrate într-un flux tehnologic bine stabilit. 

Gama de produse

Compania include cereale cu conținut ridicat de proteine pentru micul dejun (inelușe glazurate cu miere, biluțe glazurate cu cacao, etc.), cereale clasice pentru micul dejun (inelușe glazurate cu miere, biluțe glazurate cu cacao și scoici glazurate cu cacao, etc.), fulgi de porumb (cu sau fără zahăr, glazurați cu miere, cacao, etc.), ingrediente pentru industria alimentară (granule vegetale instant din mazăre, fasole, năut, linte, etc.), texturat proteic vegetal din soia (felii, cuburi, granule) și crutoane, pesmet, crispy bread etc.

Cereale pentru micul dejun cu conținut ridicat de proteină​

Cerealele proteice sunt fabricate din diverse mixuri de proteine (proteină de soia, proteină de mazăre, proteină de orez etc.), NU conțin zahăr, Nu au carbohidrați, NU conțin coloranți sintetici, NU conțin conservanți sintetici, NU conțin gluten, NU au lactoză și sunt produse vegane!

Cereale proteice cu fructe

Cutie: 350G/750G 

Pungă: 50G/100G/250G/500G/1KG/10KG

Cereale proteice cu ciocolată și arahide

Cutie: 350G/750G 

Pungă: 50G/100G/250G/500G/1KG/10KG

Inelușe proteice colorate

Cutie: 350G/750G 

Pungă: 50G/100G/250G/500G/1KG/10KG

Nutriție și sustenabilitate

La Breakfast Cereals, suntem dedicați nu doar calității excepționale a produselor noastre, ci și protecției mediului. Fiecare pachet de cereale produs în fabrica noastră este un testament al angajamentului nostru față de calitate și sustenabilitate. Procesul nostru de producție a cerealelor clasice și proteice este alimentat de surse de energie regenerabilă. Folosim energia solară pentru a reduce amprenta de carbon și pentru a asigura un proces de producție cât mai curat și eficient.

Ce spun clienții

Suntem mândri să putem împărtăși cu voi părerile clienților despre produsele noastre. Ne bucurăm să vedem că atât de mulți oameni sunt încântați de gustul și calitatea produselor noastre.

Suntem aici pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă în ceea ce privește produsele noastre. Vrem să vă ajutăm să găsiți produsul potrivit pentru nevoile și preferințele dumneavoastră, la un preț accesibil.

Colaboratorii noștri de la Breakfast Food Production sunt persoane cheie ale businessului nostru. Proptitudine, calitate, respect și empatie sunt cuvintele importante ce descriu relația dintre echipele noastre. Îi recomandăm cu multă căldură, pot să ducă afacerea voastră la un nivel inimaginabil!

Joseph Moghilco
Joseph Moghilco

Produsele lor sunt excelente și am fost foarte mulțumit de calitatea și profesionalismul oferit de ei.

Andrei Gongu
Andrei Gongu

Andrei Gongu

Am avut o experiență excelență cu acest partener de producție de cereale. Produsele sunt de calitate superioară și am încredere în parteneriatul nostru de durata.

Florentina Ursulescu
Florentina Ursulescu

Am găsit acest producător de cereale după o căutare îndelungată și am fost extrem de mulțumită de colaborarea noastră. Produsele sunt de înalta calitate și colaborarea noastră a fost una foarte bună.

Flori Filip
Flori Filip

Cere o ofertă

Completează formularul nostru simplu și rapid pentru a primi o ofertă personalizată de la echipa noastră. Suntem pregătiți să răspundem nevoilor dumneavoastră și să vă oferim cele mai bune opțiuni disponibile.

Blog

No Content Available